Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η Καταγγελία-Διαμαρτυρία πρώην Επιθεωρητή του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. στον Πρώην Πρωθυπουργό Κων/νο Καραμανλή.

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Prime Minister of the Hellenic Republic
Ημερομηνία: 16 Δεκέμβριος 2008 3:33 μμ
Θέμα: Αντίγραφο του: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ

Αυτό είναι ένα αντίγραφο του μηνύματος που στείλατε στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μέσω Prime Minister of the Hellenic Republic

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,
Ήμουν μέχρι τώρα, για 6 χρόνια, Διοικητικός - Οικονομικός Επιθεωρητής στο Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Μακεδονίας- Θράκης.
Στις 16-9-2008 έστειλα αναλυτικό βιογραφικό και στις 24-10-2008 έδωσα συνέντευξη στην Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας & Κ.Α., προκειμένου να επανακριθώ για ανανέωση ή μη της θητείας μου.
Σήμερα 16-12-2008, με δική μου πρωτοβουλία, ενημερώθηκα από τη Γραμματέα (κα ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ) του κ. Υπουργού Υγείας & Κ.Α., για τη μη επιλογή μου για 3η τριετία, ενώ μέχρι τώρα μόνο εύσημα εισέπραττα από τους άμεσους προϊστάμενους μου στο ΣΕΥΥΠ Θεσσαλονίκης.
Πριν ένα χρόνο περίπου, πληροφορούμενος τις προσπάθειες συκοφάντησής μου, είχα στείλει μήνυμα με σεβασμό στον κ. Αβραμόπουλο, για να του πω ότι είμαι δίπλα του και όχι απέναντί του και να του ξεκαθαρίσω ότι οι εκθέσεις μου είναι εργαλεία στα χέρια του και τίποτε άλλο.
Μετά από έρευνά μου που αφορούσε και τον ΕΟΦ, μου ασκήθηκαν πλάγιες πλην σαφείς πιέσεις, από τον Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ κ. Σαμπατακάκη, του τύπου "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ".
Σε μεταγενέστερη έρευνά μου, που αφορούσε το ΕΚΑΒ πόλεων της Μακεδονίας, μου ασκήθηκαν αφόρητες πιέσεις από τον κ. Σαμπατακάκη, σε σημείο που με ανάγκασε να προτείνω τον πειθαρχικό του έλεγχο στον κ. Υπουργό. Για τις πιέσεις του κ. Σαμπατακάκη είχα ενημερώσει και τη Διευθύντρια του Πολιτικού σας Γραφείου (κα Δελλή;), η οποία μου είπε "να κάνεις αυτό που λέει ο νόμος". Η Έκθεση ΕΔΕ για το ΕΚΑΒ, διέρευσε στον τύπο από το γραφείο του κ. Σαμπατακάκη. Για τη διαρροή έστειλα αποδείξεις στον κ. Ρακιντζή.
Σεβάσθηκα τη πρόταση του κ. Ρακιντζή και έβγαλα από την έκθεση τις σελίδες που αφορούσαν τον κ. Σαμπατακάκη και επιθεωρητές του ΣΕΥΥΠ,
Στην Επιτροπή Επιλογής των Επιθεωρητών, προήδρευε ο κ. Σαμπατακάκης και εγώ καλοπροαίρετα δεν ζήτησα την εξαίρεσή του.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο κ.Σαμπατακάκης ΚΑΙ προφανώς και ο κ. Υπουργός, ενώ είχαν βγάλει εν μέρει απόφαση για επιλογή ορισμένων Επιθεωρητών, καθυστέρησαν επί ένα επί πλέον μήνα για τους υπόλοιπους, εκ των οποίων κόβουν εμένα. ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ή ΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ????? ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠ ΤΟ ΣΩΜΑ ????
Σήμερα ζήτησα τα συγκριτικά στοιχεία της Επιτροπής Επιλογής και θα ασκήσω τα νόμιμα.
Αν έχει ελάχιστο χρόνο κάποιος από τους συμβούλους σας, εύκολα μπορεί να ζητήσει προς σύγκριση το Βιογραφικό μου και ορισμένα εξ αυτών που επιλέχθηκαν.
Ακόμα νιώθω ζαλισμένος για τη μικρότητα, αλλά πάνω απ όλα νιώθω πίκρα, απογοήτευση και αηδία.
Υ.Γ. Γνωρίζετε ότι δεν γίνονται έλεγχοι προμηθειών, τα 2 τελευταία χρόνια στον χώρο της Υγείας ??? Εγώ ήμουν το πρόβλημα του Υπουργείου Υγείας ???? Έχω πεντακάθαρο παρελθόν και είμαι υπερήφανος για την οικονομική μου φτώχεια και δεν περιμένω τίποτα με τη παρούσα επιστολή.
16-12-2008 ΜΕ ΤΙΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου